Magazin online de bijuterii și lenjerie intimă

Site-ul AnaPopova.com este un magazin online de bijuterii și lenjerie intimă lucrate manual și cu livrare la nivel mondial. Sarcina principală era de a dezvolta un site ușor și confortabil de navigat, în ciuda prezenței unui catalog complex cu diverse categorii de produse și diferite mărimi. Noi am elaborat un site simplu, care este ușor de navigat atât vizitatorilor cât și clientului nostru.

Vizitatorii pot vizualiza catalogul de produse structurat, pot alege produsele, serviciul de curierat pentru livrare și înregistrează comanda. Cu toate acestea, costul comenzii include și suma livrării produsului de către serviciul de curierat ales în țara destinatară. După ce comanda este înregistrată, membrii companiei o acceptă. Clientului îi este transmisă factura, care este automat generată și transmisă prin e-mail. La plasarea comenzii și formarea facturii se iau în considerare prețul pentru un client specific, deoarece în cazul în care utilizatorul este un dealer, atunci pentru acesta sunt prevăzute prețuri speciale.

Site-ul AnaPopova.com este un site frumos, simplu și ușor de navigat, atât pentru clienți, cât și pentru membrii companiei.

Am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric.
Am realizat un site pentru companie Euroline-Construct „la cheie". Ce semnifică această noțiune „la cheie”? Am creat design-ul, numerotat, elaborat un cod de program, am scris textele, le-am tradus și am adăugat toate materialele pe site. În plus la aceasta, am creat logo-ul, cărțile de vizită chiar și placa amplasată pe ușa biroului clientului.
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe