Despre noi
Suntem o echipă care face site-uri frumoase, de impact și convenabile. Până acum, 90% dintre site-urile din portofoliul nostru sunt pentru companiile moldovenești, dar acum lucrăm în România. Realizăm magazine online de mari dimensiuni dar si site-uri pentru companii mici. În același timp, tratăm fiecare proiect cu responsabilitate egală.

Dacă te decizi să lucrezi cu noi, vei primi:

Costul exact al proiectului
Vom evalua și comunica exact care este costul proiectului, iar acest cost nu va suferi modificări pe durata colaborării. Singura modificare care poate apărea în bugetul comunicat este atunci când dorești extra funcționalități, care nu au fost discutate la început și au apărut de parcurs.
Design unic
Creăm un design unic pentru proiectul tău. Luăm în considerare funcțiile și accentele pe care le atribui site-ului tău. În plus, ai dreptul la un număr nelimitat de comentarii și ajustări ale designului.
Garanție 2 ani
Dacă găsești erori în site pe care noi sau tu le-am omis în faza de testare, le vom repara în mod gratuit. În garanție nu sunt incluse adăugarea de funcționalități suplimentare.
Ce primești atunci când lucrezi cu noi
  • Acuratețea informației Atingerea targetului
  • Sistem de lucru Experiență
  • Termeni Responsabilitate Avansare
  • Abordare individuală

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Cere o ofertă acum
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe