Ce spun colaboratorii noștri
Eugene NEDBAILO, IMC Malta LTD / General manager Internet MobileCommunications (Malta) Ltd
Compania noastră este recunoscătoare ilab.ro pentru colaborare. Noi am primit ajutor șiservicii în tot ceea ce aveam nevoie. Toată treaba a fost făcută în timpul promis și nu am avut nici o întârziere. Când a fost necesar, am primit un sfat despre modul cel mai bun de a face.
Afișați examinarea completă
Golubencov Victor, Director executiv  BuyTheWay
Aducem sincere mulțumiri companiei ilab.ro pentru că ne-a ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web, iar la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.
Afișați examinarea completă
Maria Aramă, Sectia marketing Colombus
Compania COLOMBUS își exprimă recunoștința față de întreaga echipă a ilab.ro în special directorului acesteia, Victor Condratiuc, cu care am avut plăcere să colaborăm în vederea creării site-lui oficial.
Afișați examinarea completă
Vlad Condriuc, Administrator sitului Nr1
Am dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.ro pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.
Afișați examinarea completă
Ana Chicu, Director sectia marketing Comsales Grup
În numele companiei Comsales Grup, mulțumim echipei ilab.ro pentru relația de parteneriat solidă. Lucrăm cu voi deja din 2014 și ați reușit să redați pe toate site-urile principalele avantaje și caracteristici ale produselor noastre.
Afișați examinarea completă
Vladimir Bosneac, Director rabota.md
De mult timp mi-a atras atenţia compania ilab.ro. Ca urmare, am decis să facem o comandă de probă pentru elaborarea aplicaţiei de căutare a locurilor de muncă pentru rețelele sociale Facebook, VKontakte, Odnoklassniki. Suntem foarte mulțumiți!
Afișați examinarea completă
Serghei Ianioglo, Director de marketing FBS Group
Compania FBS Group aduce sincere mulțumiri ilab.ro pentru atitudinea responsabilă și abordarea profesionistă pe care a avut-o la dezvoltarea paginii noastre web corporative.
Afișați examinarea completă
Mihail Babaev, Administrator Ecaterix
Mult timp nu m-am putut decide cu privire la realizarea site-ului nostru. La momentul de față, piața este arhiplină de companii care oferă serviciile sale pentru a crea un site web. Mi-a atras atenția compania ilab.ro prin lucrul lor.
Afișați examinarea completă
Tatiana Rusnac, Director recruter.md
Intelligent Recruitment - o companie specializată în recrutarea de personal. Pentru interacțiunea eficientă cu clienţii şi candidaţii în Internet, compania noastră a decis să comande elaborarea unui site corporativ la ilab.ro.
Afișați examinarea completă
Victor Cucinschi, Director Happy Cleaning
Aducem mulțumiri ilab.ro pentru serviciile calitative privind realizarea site-ului de vizită pentru compania noastră.
Afișați examinarea completă
Artem Baboglo, Director de turism intern Upjet Travel Group
Compania UpJet Travel Group aduce sincere multumiri iLab pentru executarea la timp a lucrărilor de design pentru pliantele publicitare. Ne-am adresat pentru proiectarea design-ului pliantelor aproape de începerea sezonului turistic.
Afișați examinarea completă

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Cere o ofertă acum
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe