Politica de confidențialitate

Proprietarul acestui site este Ilab24 Studio SRL. Conform regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 Aprilie 2016, cu prevederi (GDPR) aplicabile din 25 Mai 2018, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, libera circulație a acestor date și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ne asumăm obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, toate datele personale furnizate de utilizatorii acestui site.

Pentru a putea răspunde la solicitările trimise prin intermediul formularelor de contact, pentru personalizarea preferințelor, pentru îmbunătățirea experienței tale pe site, pentru a asigura funcționalități adiționale și pentru transmiterea de oferte este absolut necesar să colectăm câteva date personale. Vizitatorul nu este obligat să ne furnizeze date personale, dar acest refuz ne pune în imposibilitatea de a-l contacta. Toate informațiile înregistrate în acest site sunt utilizate numai de către noi și nu sunt comunicate niciunui terț.

Menționăm faptul că utilizăm și păstrăm datele trimise prin formularele noastre de contact cu scopul deservirii clienților.

Noi colectăm date analitice doar pentru statistici generale interne și pentru a înțelege care sunt cele mai bune resurse de optimizare web. Utilizăm pachete de servicii analitice oferite de și. Politica de confidențialitate a serviciilor Google este disponibilă aici iar politica de confidențialitate a serviciilor Facebook o poți găsi aici.

Platforma utilizată de noi este configurată implicit să nu partajeze date personale. Cu toate acestea, trebuie ținut cont de faptul că absolut toate datele și fișierele acestui site sunt stocate și rulează pe serverul furnizorului serviciilor de găzduire al acestui domeniu web.

Asupra datelor tale ai dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a fi uitat și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și dreptul să ne soliciți ștergerea lor din baza noastră de date, excepție făcând datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate. Ne poți solicita informația cu datele tale personale pe care noi le deținem. Dacă anumite date personale sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil.

Orice persoană preocupată în mod special de confidențialitate, poate intra în legătură directă cu reprezentantul firmei noastre prin apel telefonic la numărul +40 (744) 30 28 78 sau poate trimite un email la info@ilab.ro.

Datele cu caracter personal vor fi păstrate numai în perioada necesară îndeplinirii scopurilor stabilite, cu respectarea drepturilor persoanei vizate, în special a dreptului de acces, de intervenție și de opoziție. În urma verificărilor periodice, datele cu caracter personal care nu mai servesc realizării scopurilor, vor fi distruse sau transformate în date anonime, într-un interval de timp rezonabil, potrivit procedurilor stabilite de lege. Toate datele eronate sau incomplete vor fi rectificate sau eliminate din evidența curentă.

Îți protejăm absolut toate datele tale personale prin măsuri tehnice de securitate (certificat SSL, criptare de informații, autentificare pe două niveluri), cât și prin activitatea unei persoane responsabile cu protecția datelor. Baza noastră de date este complex parolată, accesul fiind permis numai persoanelor autorizate, iar copierea datelor se face numai la locul în care aceasta este gestionată. Ne obligăm să luăm toate măsurile necesare pentru păstrarea datelor cu caracter personal într-o manieră exactă, completă și actualizată, cu îndeplinirea scopurilor pentru care aceste date au fost colectate. Nu folosim și nu primim date despre utilizatori de la agenții de publicitate sau de la alte părți terțe. Nu oferim servicii care includ luarea automată a deciziilor fără intervenție umană (solicitări de credite sau profiluri publicitare). Nu desfășurăm afaceri controlate de guvern și nu suntem supuși unor legi suplimentare privind confidențialitatea datelor.

Dacă te decizi să lucrezi cu noi, vei primi:

Costul exact al proiectului
Vom evalua și comunica exact care este costul proiectului, iar acest cost nu va suferi modificări pe durata colaborării. Singura modificare care poate apărea în bugetul comunicat este atunci când dorești extra funcționalități, care nu au fost discutate la început și au apărut de parcurs.
Design unic
Creăm un design unic pentru proiectul tău. Luăm în considerare funcțiile și accentele pe care le atribui site-ului tău. În plus, ai dreptul la un număr nelimitat de comentarii și ajustări ale designului.
Garanție 2 ani
Dacă găsești erori în site pe care noi sau tu le-am omis în faza de testare, le vom repara în mod gratuit. În garanție nu sunt incluse adăugarea de funcționalități suplimentare.
Ce primești atunci când lucrezi cu noi
  • Acuratețea informației Atingerea targetului
  • Sistem de lucru Experiență
  • Termeni Responsabilitate Avansare
  • Abordare individuală

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Cere o ofertă acum
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe