Site-ul pentru compania Euroline-Construct

Există o categorie de clienți care creează un site pentru prima dată și datorită specificului serviciului său nu își imaginează cum trebuie să arate un site, nu au materiale pentru site pe care se pot baza. Aceasta este probabil cea mai dificilă categorie de clienți, iar Euroline-Construct face parte din această categorie.

Elaborarea site-ului pentru compania Euroline-Construct a fost o muncă de colaborare, complicată pentru ambele părți. Am discutat, am argumentat și am identificat o soluție optimă. Soluția a fost un proiect care a durat mai mult decât timpul preconizat și promis, dar noi suntem mulțumiți de rezultatul final.

Ce am făcut noi în limitele proiectului dat? Am dat startul cu crearea logo-ului, structurii și designului, pentru aprobarea cărora s-au dus discuții îndelungate. La următoarea etapă s-au conectat și programatorii, care au realizat posibilitatea de vizualizare a informației detaliate. Cu toate acestea, lipsa structurii influențează integritatea perceperii informației. Am finisat lucrările cu elaborarea textului și completarea site-ului. Am studiat tematica, am aflat toate subtilitățile și specificul materialelor și lucrărilor, precum și scrierea textului complicat într-un limbaj accesibil.

În lipsa totală a materialelor – clientul nostru a obținut un site elaborat în trei limbi, materiale și imagini în formă finisată și gata pentru a fi prezentate la expoziție.

Am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric.
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor
Dacă în catalog există zeci de mii de titluri de piese, atunci sarcina principală la elaborarea site-ului web a fost de a face acest site comod și ușor de navigat atât pentru membrii companiei, cât și pentru clienți. De aceea, pentru elaborarea site-ului companiei Tehnovans am prevăzut un model de căutare rapidă, sincronizare automată și un sistem comod de prelucrare a comenzilor.

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe