Inteligibil și laconic site pentru hotel Unirea
Client:  Unirea

Unirea Hotel & Spa este un hotel situat chiar în centrul municipiului Iași. Dispune de o locație perfectă și de dotări excelente. Timpul însă nu stă în loc și, atunci când a venit timpul reînnoirii, elaborarea site-ului nou ne-a fost încredințată anume nouă, companiei ilab.ro

Noi am analizat conceptul hotelului, am studiat piața din domeniu, am ascultat doleanțele clientului, ne-am exprimat propriile idei și am elaborat site-ul: memorabil și funcțional. Am utilizat imagini sugestive, pentru a transmite atmosfera hotelului. Informația a fost prezentată laconic, pentru a nu obosi utilizatorul cu texte lungi. Am adăugat file-uri pentru descărcarea meniului sau a informației despre organizarea evenimentelor, ca să poată fi studiate mai ușor. 

Am acordat atenție versiunii adaptive a site-ului, pentru ca acesta să fie la fel de atractiv și comod și pentru utilizatorii dispozitivelor mobile, ca și pentru computere. 

În rezultat, am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric. 

Am realizat un site pentru companie Euroline-Construct „la cheie". Ce semnifică această noțiune „la cheie”? Am creat design-ul, numerotat, elaborat un cod de program, am scris textele, le-am tradus și am adăugat toate materialele pe site. În plus la aceasta, am creat logo-ul, cărțile de vizită chiar și placa amplasată pe ușa biroului clientului.
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor
Dacă în catalog există zeci de mii de titluri de piese, atunci sarcina principală la elaborarea site-ului web a fost de a face acest site comod și ușor de navigat atât pentru membrii companiei, cât și pentru clienți. De aceea, pentru elaborarea site-ului companiei Tehnovans am prevăzut un model de căutare rapidă, sincronizare automată și un sistem comod de prelucrare a comenzilor.

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe