Site-ul web de piese auto Tehnovans

Compania Tehnovans este specializată în domeniul livrărilor pieselor auto pentru camioane, iar în catalogul companiei puteți găsi mai mult de 60,000 titluri de piese de schimb. Întreg catalogul se sincronizează cu programul clientului pentru ca informația referitoare la disponibilitatea bunurilor în depozite să fie mai ușor de actualizat.

Pentru ca clienții să se orienteze mai ușor în catalogul enorm al companiei, noi am realizat o modalitate mai ușoară de căutare. Căutarea este posibil de efectuat după anumiți parametri cum ar fi: conform numărului piesei sau după titlul piesei. Pentru realizatori sunt prevăzute condiții speciale, care vor fi posibil de vizualizat doar dacă a fost aprobat accesul la informația secretă pentru realizatori. Am elaborat un sistem de prelucrare a datelor chiar pe panoul de control a site-ului web. Aceasta permite eficientizarea lucrului cu comenzile, acordarea statutului necesar, filtrarea comenzilor după dată și client.

Am îndeplinit cu succes sarcinile puse la elaborarea site-ului web, de aceea utilizarea site-ului este intuitivă membrilor companiei, clienților și dezvoltatorilor.

Am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric.
Am realizat un site pentru companie Euroline-Construct „la cheie". Ce semnifică această noțiune „la cheie”? Am creat design-ul, numerotat, elaborat un cod de program, am scris textele, le-am tradus și am adăugat toate materialele pe site. În plus la aceasta, am creat logo-ul, cărțile de vizită chiar și placa amplasată pe ușa biroului clientului.
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe