Magazinele online
48 lucrări
Magazinele online
Magazinele online

Una din principalele specializări ale companiei ilab.ro este dezvoltarea magazinelor internet. Noi nu aplicăm soluţii şablon şi pentru fiecare proiect pregătim propuneri unice, care ţin cont de toate dorinţele clientului nostru şi aşteptările cumpărătorului lui.

Magazinul online de la ilab.ro este un proiect care lucrează şi aduce bani titularului lui. Noi automatizăm procesele de achitare cu cardul, perfectarea creditului şi facem sincronizarea cu depozitul clientului, ca să nu fie nevoie de a mări personalul pentru susţinerea magazinului internet. Noi elaborăm site-ul, pe care tot timpul sunt actualizate mărfurile şi stocurile, ca să nu fie nevoie să daţi explicaţii cumpărătorilor.

Magazinele internet de la ilab.ro sunt uşor de utilizat pentru colaboratori şi comode în navigare şi comandă pentru cumpărători. Iar pentru ca utilizatorii să memoreze mai uşor şi să recunoască compania în internet noi elaborăm un design unic pentru fiecare proiect!

Magazinele online
Magazinele online
Portofoliu de site-uri web
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor
Dacă în catalog există zeci de mii de titluri de piese, atunci sarcina principală la elaborarea site-ului web a fost de a face acest site comod și ușor de navigat atât pentru membrii companiei, cât și pentru clienți. De aceea, pentru elaborarea site-ului companiei Tehnovans am prevăzut un model de căutare rapidă, sincronizare automată și un sistem comod de prelucrare a comenzilor.
Elaborarea unui site complex nu este o problemă, mai dificil este însă să realizezi un site ușor de navigat, inteligibil și facil de perceput. La elaborarea magazinului online AnaPopova.com am avut ca scop crearea unui site estetic și intuitiv.
Ce spun colaboratorii noștri
Eugene NEDBAILO, IMC Malta LTD / General manager Internet MobileCommunications (Malta) Ltd
Compania noastră este recunoscătoare ilab24.ro pentru colaborare. Noi am primit ajutor șiservicii în tot ceea ce aveam nevoie. Toată treaba a fost făcută în timpul promis și nu am avut nici o întârziere. Când a fost necesar, am primit un sfat despre modul cel mai bun de a face.
Afișați examinarea completă
Avantajele
Aprobarea machetelor
Câteva variante de machete
Termen scurt de realizare

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Cere o ofertă acum
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe