Magazinul online pentru aparate de uz casnic bomba.md
Client:  Bomba
Site: https://www.bomba.md

Am creat un site nou pentru magazinul online de aparate de uz casnic – Bomba totodată l-am transformat într-un site modern și ușor de navigat, punând accentul pe culoare dar totodată nu am supraîncărcat site-ul web cu culori.

Una din principalele funcții ale magazinului-online – este sincronizarea soldurilor cu programul de comandă al clientului de pe site. Pentru Bomba am aplicat sincronizarea în așa fel, încât chiar și structura complicată a meniului se formează în baza datelor sincronizate. Toate procesele, necesare automatizării, - le-am automatizat și am redus munca manuală la maxim.

Am elaborat minuțios secțiunea “Promoții”. Pentru fiecaree promoție este elaborată o pagină aparte cu descrierea produselor care participă la promoție. În calitate de marfă pot servi atât poziții aparte cât și categoriile în totalitate. Pentru vizualizarea produselor există așa opțiune ca alegerea plasamentului blocurilor în care acestea să fie prezentate.

Site-ul web pentru compania Bomba – este un proiect dificil, dar pe care noi l-am realizat, precum am și promis, într-o perioadă de 3 luni, datorită unei colaborări funcționale și reacției rapide a clientului.

Am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric.
Am realizat un site pentru companie Euroline-Construct „la cheie". Ce semnifică această noțiune „la cheie”? Am creat design-ul, numerotat, elaborat un cod de program, am scris textele, le-am tradus și am adăugat toate materialele pe site. În plus la aceasta, am creat logo-ul, cărțile de vizită chiar și placa amplasată pe ușa biroului clientului.
Dacă în catalog există zeci de mii de titluri de piese, atunci sarcina principală la elaborarea site-ului web a fost de a face acest site comod și ușor de navigat atât pentru membrii companiei, cât și pentru clienți. De aceea, pentru elaborarea site-ului companiei Tehnovans am prevăzut un model de căutare rapidă, sincronizare automată și un sistem comod de prelucrare a comenzilor.

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe