Web-design
65 lucrări
Web-design
Web-design

Compania ilab.ro propune servicii de dezvoltare a web-designului pentru:

  • Landing-page
  • Site-uri – cărţi de vizită
  • Site-uri corporative
  • Magazine internet
  • Portaluri

Noi dezvoltăm designul web, acordând o mare atenţie navigării şi accentelor comode, ca să atragem atenţia utilizatorului pe elementele necesare. Noi dezvoltăm designul în aşa mod ca el nu numai să arate frumos, dar şi să atingă obiectivele afacerii clientului. În acelaşi timp noi ţinem cont de toate dorinţele şi preferinţele, gama de culori şi stilul corporativ, găsind echilibrul între funcţionalitatea designului şi aspectul exterior.

Noi dezvoltăm designul care convine anume afacerii dumneavoastră, ţinând cont de specific, de auditoriul ţintă şi tendinţele contemporane. Elaborarea versiunii adaptive a designului este prevăzută implicit.

Designul elaborat de studioul ilab.ro, sunt machetele gândite minuţios, care soluţionează problemele afacerii, motivând utilizatorul să lase o cerere şi să efectueze cumpărătura, şi nu permit vizitatorilor să se piardă pe paginile site-ului, fie opţiunea de desktop sau mobilă.

Web-design
Web-design
Portofoliu de site-uri web
Elaborarea unui site complex nu este o problemă, mai dificil este însă să realizezi un site ușor de navigat, inteligibil și facil de perceput. La elaborarea magazinului online AnaPopova.com am avut ca scop crearea unui site estetic și intuitiv.
Aveți nevoie de un produs care nu se găsește în țară, dar poate fi adus de peste hotare? Site-ul buytheway.io te conectează cu călătorii care îl pot aduce pentru tine. Am dezvoltat un site clar și ușor de folosit, cu un sistem de plată foarte bine gândit. Banii sunt transferați doar după confirmarea livrării produsului.
Am creat un site pentru o companie specializată în construcția bazinelor. Sarcina de bază a fost structurarea logică a informației: lucrările finalizate, produsele de vânzare, articole utile. Am divizat conținutul în blocuri grafice, astfel ca vizitatorul să poată găsi cu ușurință categoria dorită.
Ce spun colaboratorii noștri
Eugene NEDBAILO, IMC Malta LTD / General manager Internet MobileCommunications (Malta) Ltd
Compania noastră este recunoscătoare ilab24.ro pentru colaborare. Noi am primit ajutor șiservicii în tot ceea ce aveam nevoie. Toată treaba a fost făcută în timpul promis și nu am avut nici o întârziere. Când a fost necesar, am primit un sfat despre modul cel mai bun de a face.
Afișați examinarea completă

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Cere o ofertă acum
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe