Serviciul de livrare a produselor de către călători BuyTheWay
Client:  Buytheway

Site-ul buytheway.io este cel mai laborios dintre toate proiectele la care am lucrat. Am elaborat identitatea corporativă și am creat site-ul exact după un an de la semnarea contractului. Acest site-service conectează clienții cu călătorii care livrează orice produs din orice colț al lumii.

Cum funcționează acest serviciu? Ușor și simplu pentru oricine:

  1. Vizitatorul site-ului plasează comanda și apare în lista generală de clienți.
  2. Călătorii se oferă să aducă produsul comandat.
  3. Clientul alege călătorul care îi va aduce produsul.
  4. Suma necesară este blocată de pe cardul clientului.
  5. Călătorul livrează produsul, iar clientul îi transmite codul pentru activarea procedurii de transfer a banilor.

Noi sincer credem în succesul acestui proiect și continuăm să lucrăm la el și după lansare, pentru a-l face și mai atractiv.

Golubencov Victor, Director executiv  BuyTheWay
Aducem sincere mulțumiri companiei ilab.ro pentru că ne-a ajutat să ne realizăm ideea, și anume - crearea unui serviciu de livrare a produselor prin intermediul călătorilor buytheway.io. Acesta este primul nostru proiect web, iar la etapa inițială de creare a site-ului aveam foarte multe întrebări care, de cele mai multe ori, păreau a fi ale unor diletanți. Cu toate acestea, echipa Ilab ne-a ajutat să găsim soluții pentru ele și ne-a învățat, în esență, elementele de bază ale designului și cele de creare a site-ului.
Am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric.
Am realizat un site pentru companie Euroline-Construct „la cheie". Ce semnifică această noțiune „la cheie”? Am creat design-ul, numerotat, elaborat un cod de program, am scris textele, le-am tradus și am adăugat toate materialele pe site. În plus la aceasta, am creat logo-ul, cărțile de vizită chiar și placa amplasată pe ușa biroului clientului.
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe