Site-ul companiei care se ocupă de construcția bazinelor
Client:  Opal Success
Site: http://piscina.md

Scopul de bază al site-ului companiei Opal-Success este prezentarea gamei complete de servicii și produse, având, în același timp, un design „aerisit” şi ușor de navigat. La crearea designului ne-am propus să evităm clișeul cu imaginea apei, dar să-l creăm în așa fel încât vizitatorul să înțeleagă dintr-o privire cu ce se ocupă compania.

Am creat un site ușor de accesat, cu prezentarea tuturor lucrărilor companiei, produselor necesare pentru întreținerea bazinelor, precum și cu multe sfaturi utile. Toată informația este structurată și prezentată grafic, facilitând astfel căutarea unei categorii de servicii sau a unui produs.

Am creat un site neobișnuit și atractiv.

Am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric.
Am realizat un site pentru companie Euroline-Construct „la cheie". Ce semnifică această noțiune „la cheie”? Am creat design-ul, numerotat, elaborat un cod de program, am scris textele, le-am tradus și am adăugat toate materialele pe site. În plus la aceasta, am creat logo-ul, cărțile de vizită chiar și placa amplasată pe ușa biroului clientului.
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe