Site-ul rețelei de restaurante La Plăcinte

Rețeaua de restaurante La Plăcinte a comandat elaborarea site-ului pentru România.

Design-ul stilat și totodată simplu nu sustrage atenția utilizatorului, de aceea în centrul site-ului rămân a fi bucatele restaurantului. Elementele luminoase sunt butoanele pentru adăugarea produselor în coș. Ideea principală a site-ului este realizată: atenția principală a utilizatorului este îndreptată spre bucatele restaurantului. Avantajul principal al site-ului este posibilitatea de a comanda bucatele chiar de pe prima pagină a site-ului, fără a fi nevoie navigarea în meniu.

Pentru cei care doresc să ajungă la unul dintre restaurante, este elaborată o hartă a amplasării acestora. Este suficient să aleagă orașul, opțiunile obligatorii (de exemplu, existența terasei sau a spațiului de joacă) și să se pornească la restaurantul care este cel mai comod pentru vizitare.

Am realizat și o pagină a contului, unde utilizatorii pot să vizualizeze comenzile precedente, să salveze bucatele în categoria preferate etc. Site-ul comod și stilat, indiscutabil va deveni o sursă pentru comenzi în rețeaua de restaurante.

Am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric.
Am realizat un site pentru companie Euroline-Construct „la cheie". Ce semnifică această noțiune „la cheie”? Am creat design-ul, numerotat, elaborat un cod de program, am scris textele, le-am tradus și am adăugat toate materialele pe site. În plus la aceasta, am creat logo-ul, cărțile de vizită chiar și placa amplasată pe ușa biroului clientului.
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe