Dezvoltare magazinului online pentru Pegas
Site: pegas.md

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți producători de mezeluri din Moldova, compania Pegas oferă clienților săi calitate optimă și condiții avantajoase.

La cererea companiei, am elaborat partea tehnică a magazinului online de produse alimentare, unde pot fi procurate nu doar mezelurile tradiționale ale producătorului, ci practic întreg sortimentul de produse comercializate în rețeaua magazinelor Pegas.

Principalele avantaje al site-ului sunt comoditatea navigării, catalogul bine structurat al produselor, precum și informația actualizată despre disponibilitatea produselor. Am realizat o sincronizare a site-ului cu depozitul, care permite vizualizarea doar a produselor care sunt disponibile în acel moment.

Mai mult decât atât, pentru proprietarul site-ului a fost elaborat o interfață a administratorului, unde este posibil nu numai să corecteze independent informația, dar și să genereze rapoarte cu privire la vânzări și să vizualizezi statusul comenzii.

Am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric.
Am realizat un site pentru companie Euroline-Construct „la cheie". Ce semnifică această noțiune „la cheie”? Am creat design-ul, numerotat, elaborat un cod de program, am scris textele, le-am tradus și am adăugat toate materialele pe site. În plus la aceasta, am creat logo-ul, cărțile de vizită chiar și placa amplasată pe ușa biroului clientului.
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe