Site-ul pentru Andy's Pizza
Site: andys.md

Andy’s Pizza este una din cele mai mari rețele de restaurante nu doar din Chișinău, ci și din întreaga Moldovă. Site-ul companiei avea nevoie de renovare: modificarea design-ului și părții funcționale nu doar în restaurante, ci și în reprezentarea online.

Astăzi, aspectul exterior al site-ului corespunde tendințelor moderne, însă nu este supraîncărcat. Atenția este îndreptată asupra bucatelor restaurantelor, și nu elementelor de design. Simplu, elegant, frumos.

Partea funcțională a site-ului este mult mai simplă și clară. Una dintre inovațiile elaborate este prezentarea prânzurilor. Acum poți vedea ce fel de prânz poți comanda astăzi, ce va fi oferit mâine ș.a.m.d. Vizitatorii site-ului nu mai trebuie să calculezi săptămânile pare și impare. Totul este simplu și clar.

La realizarea comenzilor online clientul are posibilitatea de a verifica statusul comenzii, legat de cartela de reducere. Partea administrativă poate fi caracterizată ca fiind clară la nivel intuitiv și simplă în aplicare.

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe