A doua versiune a site-ului andys.md

Fiecare site are un termen de valabilitate. Cu cât este mai popular site-ul sau serviciul prestat, cu atât mai necesară este nevoia de a-l îmbunătăți și actualiza. Din aceste motive rețeaua de restaurante Andy’s Pizza a decis să facă o reînnoire a site-ului.

Pentru realizarea înnoirii site-ului, compania a apelat din nou la serviciile studioului nostru web. După ce am ascultat și examinat noile cerințele ale clientului, am elaborat un design nou al site-ului, am simplificat procedura de întocmire a comenzii și am pus în aplicare celelalte cerințe ale clientului pentru noua versiune a site-ului.

Am lucrat împreună asupra coordonării designului, testării, redactării conținutului, discutând pe baza punctelor controversate și ascultând argumentele unul altuia. Drept rezultat al unei astfel de colaborări, noul site s-a finalizat ca fiind mai puțin încărcat în ceea ce privește designul și mai comod în utilizare, atât în versiunea desktop, cât și mobile.

Am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric.
Am realizat un site pentru companie Euroline-Construct „la cheie". Ce semnifică această noțiune „la cheie”? Am creat design-ul, numerotat, elaborat un cod de program, am scris textele, le-am tradus și am adăugat toate materialele pe site. În plus la aceasta, am creat logo-ul, cărțile de vizită chiar și placa amplasată pe ușa biroului clientului.
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe