Supermarketul on-line Supergut

Magazinele online câștigă o popularitate tot mai mare și este puțin probabil că se va găsi cineva care va argumenta că livrarea – nu este un lucru prea comod. În studioul nostru am elaborat un magazin online pentru compania Supergut.

Supergut – este un supermarket online modern și comod cu o navigare intuitivă și clară. La elaborarea designului obiectivul principal a fost axat pe mărfuri, de aceea nimic în plus nu distrage atenția vizitatorilor.

Informația pe site este sincronizată cu baza de date a clientului. Datorită acestui fapt, marfa rămasă în stoc și informația cu privire la mărfuri este mereu actuală. În interfața administratorului au fost realizate rapoartele necesare pentru posibilitatea efectuării unei analize a datelor privind vânzările.

Site-ul simplu și clar, elaborat în web-studioul nostru, – este un înveliș frumos și funcțional care conferă încredere printr-o o activitate comodă și calitativă a companiei Supergut.

Am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric.
Am realizat un site pentru companie Euroline-Construct „la cheie". Ce semnifică această noțiune „la cheie”? Am creat design-ul, numerotat, elaborat un cod de program, am scris textele, le-am tradus și am adăugat toate materialele pe site. În plus la aceasta, am creat logo-ul, cărțile de vizită chiar și placa amplasată pe ușa biroului clientului.
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe