Site-ul supermarketului Nr1.md este neobișnuit, rapid și stilat

Întotdeauna conține informație actuală și interesantă despre magazine, mărfuri cu reducere, fapte necunoscute și multe altele.

Nr1.md are ca scop atingerea unei audiențe mari și variate - de la gospodine, care vor găsi rețete de bucate gustoase, până la persoanele care sunt în căutarea unui job – pe site sunt prezente oferte de locuri de muncă. De asemenea, există posibilitatea de a primi lista de produse și mărfuri pe e-mail și abonarea la newsletter.

Vlad Condriuc, Administrator sitului Nr1
Am dori să exprimăm mulțumirile noastre față de angajații companiei ilab.ro pentru o realizare responsabilă și calitativă a site-ului rețelei de magazine Nr1.
Am elaborat un site care corespunde conceptului hotelului și își atinge scopurile formulate de client. Un site inteligibil și laconic, care arată lejer și eteric.
Am realizat un site pentru companie Euroline-Construct „la cheie". Ce semnifică această noțiune „la cheie”? Am creat design-ul, numerotat, elaborat un cod de program, am scris textele, le-am tradus și am adăugat toate materialele pe site. În plus la aceasta, am creat logo-ul, cărțile de vizită chiar și placa amplasată pe ușa biroului clientului.
Magazinul online de produse de uz casnic Bomba – este un site ce vinde, care aduce clientului noi cumpărători. Cum am ajuns la acest rezultat? Am creat un site ușor de navigat, am elaborat funcții pentru achiziționarea rapidă și am aplicat sincronizarea produselor

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Ți-a plăcut munca noastră?
Sunați la +40 (748) 685 268
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Sau lăsați o cerere, managerii noștri vă va contacta în 10 minute
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe