Aplicații pentru telefoanele mobile
37 lucrări
Aplicații pentru telefoanele mobile
Aplicații pentru telefoanele mobile

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor mobile, pentru a face față așteptărilor clienților și a nu risca pierderea acestora, am stabilit o nouă direcție - crearea și elaborarea  de aplicații mobile pentru iOS și Android.  

Am elaborat aplicații pentru dispozitive mobile pentru companii din Moldova și Rusia. Cel mai adesea, aplicațiile pentru dispozitive mobile sunt comandate atât pentru iOS, cât și pentru Android, pentru a satisface dorințele tuturor potențialilor utilizatori.  De aceea, recomandăm dezvoltarea aplicației pentru ambele sisteme de operare, iOS și Android. Cu toate acestea, înainte de a comanda o aplicație, trebuie să înțelegeți clar scopul acesteia pentru a se putea proiecta un design cu accente plasate în mod corespunzător și pentru a prevedea toate nuanțele în faza de programare.

Campaniile care comandă aplicații la noi ne recomandă partenerilor noștri, ca un studio profesionist de elaborare a aplicațiilor mobile din Moldova. 

Aplicații pentru telefoanele mobile
Aplicații pentru telefoanele mobile
Avantaje
Garanția 1 an
Întocmirea specificațiilor tehnice
Pregătirea părții legate de server

Colaboratorii noștri

Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM
Cere o ofertă acum
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe