RO EN

Realizăm site-uri pentru oameni

Experiența noastră de peste 12 ani în realizarea de proiecte de dificultate mică
dar și de dificultate mare ne recomandă
Proiecte
de orice nivel
Garanție
2 ani
Cost
adecvat
Mantis
Celebook
Aluprime
Vekalux
Pegas
La placinte
AOAM
Eliva
PAS
Litra
IsBank
Search4staff
Now taxi
MTE
LVI
Infoworld
Colombus
AOAM

Ultimele proiecte realizate

Site laconic pentru Unirea Hotel&Spa

Noi am elaborat un site laconic și eteric pentru Unirea Hotel&Spa din Iași. Site-ul transmite foarte expresiv atmosfera hotelului, grație abundenței de fotografii pitorești. Am elaborat minuțios structura și browserul site-ului, pentru ca utilizatorii să găsească rapid informația necesară și să nu se piardă pe site. Ne-am îngrijit de utilizatorii mobili, acordând atenție versiunii adaptive a site-ului. Din această cauză, în pofida volumului mare de informație grafică, site-ul funcționează rapid.

Site laconic pentru Unirea Hotel&Spa
Site laconic pentru Unirea Hotel&Spa
Site-ul companiei Aluprime Facade System

Aluprime este o companie, care furnizează pe piața românească materiale pentru placarea fațadelor de la liderii industriei mondiale. Am dezvoltat un site expresiv, memorabil, unde pot fi găsite cu uşurinţă informațiile necesare despre materiale, dar și despre companie. Toate accentele necesare sunt evidențiate prin culori care să atragă atenția utilizatorului.

Site-ul pare simplu și clar, însă în spatele acestuia există numeroase legături interne și un panou de control complicat, dar confortabil. Considerăm că principala caracteristică a site-ului și cea care aduce bani, este de a prezenta cu ușurință și concis un volum mare de materiale ți informații. Pe site-ul aluprime.ro, fiecare utilizator găsește ceea ce caută și nu este nevoit să studieze informațiile de care nu arenevoie. Suntem siguri că site-ul va contribui la atragerea noilor clienți în companie!

Aluprime
Aluprime
Magazinul online PremiumStore.ro

Premium Store este un magazin de electrocasnice, pentru care studioul nostru web a dezvoltat un magazin online cu navigare clară și un catalog comod de utilizat. Clientul avea cerințe clare cu privire la modul în care ar trebui să arate și să fie magazinul online al companiei. Însă noi am dezvoltat aproximativ 50 de magazine online și avem, de asemenea, propriile noastre principii, deoarece suntem siguri că orice proiect ar trebui să fie comod atât pentru client, cât și pentru clienții săi. Prin urmare, a fost nevoie să căutăm compromisuri.

Am negociat și am căutat o soluție. Drept urmare, am dezvoltat un magazin online cu un catalog ușor de înțeles și un check-out simplu al comenzii, astfel încât orice client să își poată da seama cum să comande mărfuri și cum să plătească pentru ele în câteva minute. Am stabilit descărcarea și sincronizarea mărfurilor de la baza magazinului la fiecare 5 minute, astfel încât să nu existe situații în care produsul să nu mai fie disponibil în magazin, dar să rămână "disponibil" pe site.

Clientul nostru a rămas mulțumit de munca noastră și de proiectul rezultat și continuăm să lucrăm împreună pentru a-l îmbunătăți și perfecționa.

Интернет-магазин PremiumStore.ro
Интернет-магазин PremiumStore.ro
Ce spun colaboratorii noștri

Eugene NEDBAILO, IMC Malta LTD / General manager

Internet MobileCommunications (Malta) Ltd

Golubencov Victor, Director executiv 

BuyTheWay

Maria Aramă, Sectia marketing

Colombus

Vlad Condriuc, Administrator sitului

Nr1

Ana Chicu, Director sectia marketing

Comsales Grup

Vladimir Bosneac, Director

rabota.md

Serghei Ianioglo, Director de marketing

FBS Group

Mihail Babaev, Administrator

Ecaterix

Tatiana Rusnac, Director

recruter.md

Victor Cucinschi, Director

Happy Cleaning

Artem Baboglo, Director de turism intern

Upjet Travel Group

Cere o ofertă acum
Cum putem ajuta?
Mulţumim. Mesajul dvs. a fost expediat.
Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Cere o ofertă
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru Aflați mai multe